Fysiotherapie Mariastraat

Jouw ervaren fysiotherapeut midden in het centrum van Rotterdam

Onze praktijk bestaat sinds 1984.  Al die tijd streven wij er naar om de mensen in Rotterdam Centrum en West de best mogelijke fysiotherapie te bieden. De praktijk is gelegen in de wijk Het Oude Westen en is daarmee zeer centraal gelegen in de stad. Het is 8 minuten lopen naar het centraal station en ook 8 naar het Eendrachtsplein.

Als je deze tijden op dit moment niet haalt als gevolg van een blessure of ziekte, kunnen we je helpen dit zo snel mogelijk weer wel te kunnen.

Je kunt op onze vernieuwde site informatie krijgen over de praktijk, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer.  Via de website kun je bovendien vragen stellen en je aanmelden voor een afspraak. Binnenkort is het zelfs mogelijk om via de site een afspraak te maken of te verplaatsen!

Verder leest je over het team, hoe je ons kunt bereiken voor afspraken en waar je ons kunt vinden. Kijk vooral ook even binnen via onze virtuele tour (zie onder). Bent je nog niet uitgelezen over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl, dan verwijzen onze links je door naar andere interessante sites.

 

Virtuele tour

 

Samenwerking

De samenwerking met de huisartsen van gezondheidscentrum Mariastraat bestaat al even lang. Wij werken samen met hen om de mensen in Rotterdam centrum en west van hun rugpijn, nekpijn, schouderpijn en knieklachten af te helpen. Daarnaast organiseren wij regelmatig beweegprogramma’s voor patiënten die lijden aan COPD, Diabetes Mellitus type 2, obesitas, artrose, hartklachten en/of chronische lage rugklachten.

Onze praktijk heeft meer dan 10 jaar ervaring met dry needling, een relatief nieuwe specialisatie binnen de fysiotherapie. Door middel van een acupunctuurnaaldje behandelen wij overbelaste spieren. We bereiken er sneller het gewenste resultaat mee. Kijk voor meer informatie op onze dry needling pagina.

Verder heeft onze praktijk veel ervaring met bekken gerelateerd klachten. Voor meer informatie, zie de rest van onze website. Wil je liever telefonisch meer informatie? Neem contact met ons op op telefoonnummer 010-436 21 27.

 

Je kunt ons ook een vraag stellen via de mail. Wil je gelijk een afspraak maken? Dat kan via onze afsprakenplanner, wanneer je reeds bij ons bekend bent. Kom je voor het eerst, dan kun je je hier inschrijven. Bellen mag natuurlijk ook.

 

Tot ziens in onze praktijk!

 

Bekkenproblematiek, nek-en rugklachten, dry needling ook kaak-, en hoofdpijnklachten, beweegprogramma's

Susanne Willemsen (werkzaam sinds 1997)
Fysiotherapeute / Dry Needling specialist

Oedeemfysiotherapie, manuele lymfedrainage, fysiotherapie bij COPD en astma, revalidatie na COVID-19, valpreventie, opstellen en begeleiden beweegprogramma s. 

Daniela Bongrazio (werkzaam sinds 1998)
Fysiotherapeute

Sportklachten, Dry needling, Neuro Kinetic Therapy, Functioneel trainen en fysiotherapie bij etalagebenen en COPD.

Tomas de Hoog (werkzaam sinds 2016)
Fysiotherapeut / Dry Needling specialist

AANGESLOTEN BIJ


CENTRAAL IN ROTTERDAM

Contact

Fysiotherapie Mariastraat

 Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam