Fysiotherapie bij sportklachten

Fysiotherapie bij sportklachten

Fysiotherapie Mariastraat is ook gespecialiseerd op het gebied van het bewegend functioneren van sporters. Naast jaren ervaring binnen de medische fitness en sportrevalidatie is veel praktijkervaring aanwezig op het gebied van hardlopen, zwemmen, roeien, tennis en voetbal.

Of het nu gaat om iemand die fitnest of topsporter is, bij Fysiotherapie Mariastraat bent je aan het juiste adres. Aan de hand van een sportanalyse stellen wij een op maat gemaakt behandelprogramma voor fysiotherapie bij sportklachten op.

Blessurepreventie

Fysiotherapie bij sportklachten speelt ook een belangrijke rol op het gebied van preventie van blessures:

Ook kan de (sport)fysiotherapeut worden ingezet als onderdeel van therapie bij mensen met diabetes mellitus (suikerziekte), artrose en andere blessures aan het bewegingsapparaat.

De voorzieningen binnen onze praktijk zijn uitermate geschikt voor fysiotherapie bij sportklachten en sportspecifieke behandelingen. 

Bent je benieuwd wat wij op het gebied van sportklachten voor je kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Je kunt denken aan:

  • EHBSO: eerste hulp bij sportongevallen
  • Sportblessures
  • Klachten waardoor je niet meer kunt sporten
  • Blessurepreventie advies en screening
  • Advies in je keuze voor een bepaalde sport, beste aanpak, materiaal, kleding en schoeisel

Wil je meer weten, stuur ons een mail. Wil je gelijk een afspraak maken? Dat kan via onze afsprakenplanner. Of schrijf je hier in. Bellen mag natuurlijk ook.

AANGESLOTEN BIJ


CENTRAAL IN ROTTERDAM

Contact

Fysiotherapie Mariastraat

 Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam